Hero Image

Integration med PostNord Skicka Direkt utan extra kostnad i Abicart PRO

Äntligen! Vi är vi glada över att kunna berätta om vår nybyggda integration mot PostNord Skicka Direkt. Det bästa av allt är att integrationen ingår utan extra kostnad i vårt prisvärda PRO-abonnemang!

Pacsoft Online som tidigare varit ett populärt system för fraktbokningar läggs nu ner. Lite synd tycker vi eftersom Pacsoft varit ett populärt alternativ hos många av våra kunder.

Letar du efter en lösning som kan ersätta Pacsoft? Eller vill du spara in tid på att köpa frakt? Då är vi glada över att kunna erbjuda en direkt koppling från Abicart till PostNord Skicka Direkt. Med den nya integrationen slipper du fylla i uppgifter för frakt manuellt och sparar värdefull tid som behövs till annat.

Abicart PRO är ett kraftfullt och prisvärt alternativ för dig som vill automatisera vardagen i din webbshop. Du hittar också massor av andra spännande lösningar i PRO som underlättar din vardag. Dessutom kommer vi att fortsätta fylla på med ännu fler funktioner!

Vi har investerat stora resurser i att bygga denna efterlängtade integration, och kommer fortsätta att lyssna på våra kunder och er feedback. Har du någon idé som skulle underlätta vardagen i din webbshop? Underbart! Hör av dig till oss, vi vill höra allt!

Länk till manual