Hero Image
Att starta webshop har aldrig varit enklare.
Skapa egen webshop med Abicart - enkelt och billigt!

Att starta webshop har aldrig varit enklare.

Med Abicart får du allt som behövs för att starta, sälja och växa din affärsidé. Behåll fokus på det som skapar försäljning. Vårt erbjudande är enkelt: Funktionerna du behöver för din webshop med fri kundservice och vägledning – till ett riktigt konkurrenskraftigt pris.

Upptäck hur enkelt det är att starta webshop med Abicart

Pionjärer inom e-handelslösningar

Pionjärer inom e-handelslösningar

E-handel och webshop för alla

Vi startade Abicart med målet att tillgängliggöra e-handel och egen webshop för alla. Abicarts användarvänlighet och pris gör att alla kan starta en egen webshop. Oavsett om du är liten eller stor, kunnig inom webb eller nybörjare har Abicart allt du behöver för att kunna driva en professionell webshop. Betalningslösningar, integrationer, orderhantering, sökmotoroptimering och Google Shopping - allt ingår för att du skall lyckas med din webshop från dag ett. Abicart används av allt från små e-handlare till stora börsnoterade bolag som omsätter hundratals miljoner.

Prova gratis utan förbindelser

Du kan prova att bygga en webshop i Abicart helt gratis och utan förpliktelser. Då kan du själv i lugn och ro botanisera bland Abicarts funktioner och teman. Om du vill ha guidning kan du boka ett digitalt möte med vår erfarna support som kostnadsfritt hjälper dig att komma igång.

När du vill fortsätta och lansera din webshop omvandlar vi ditt demokonto till ett betalande konto. Du kan alltså vara igång på någon dag eller två. Snabbare och enklare kan du inte komma igång med din e-handel och webshop.

Starta webshop - helt gratis de första 30 dagarna

Optimera din webshop med Abicart för att attrahera fler kunder med sökmotoroptimering (SEO)

Abicart är en av de mest rekommenderade e-handelsplattformarna för att starta en webshop. Det är en plattform som är lätt att använda, har många funktioner och är utformad för att vara SEO-vänlig. En av de stora fördelarna med Abicart är att den är utformad för att vara mobilvänlig, vilket gör det lättare att optimera din webbshop för mobila användare.

När du använder Abicart som din e-handelsplattform kan du enkelt inkludera relevanta nyckelord som människor skulle använda för att hitta din webbshop. Nyckelord som "webshop", "e-handel", "sälj online", "nätbutik" och "sälj online" kan alla inkluderas i dina rubriker, beskrivningar och metataggar på din webbplats.

En annan viktig del av SEO-optimering är att se till att din webbshop är mobilanpassad. Abicart har en responsiv design som automatiskt anpassar sig till den enhet som används, vilket gör det lättare att optimera din webbshop för mobila användare. Detta är viktigt eftersom fler människor idag använder sina mobila enheter för att surfa på webben än någonsin tidigare.

Att ha en snabb webbplats är också viktigt för SEO-optimering. Med Abicart kan du enkelt optimera dina bilder och videor för att minimera laddningstiden. Abicart erbjuder också en pålitlig webbhotellstjänst som hjälper till att se till att din webbshop alltid är tillgänglig för dina kunder.

Att bygga interna länkar på din webbplats kan också bidra till SEO-optimering. Med Abicart kan du enkelt länka till andra relevanta sidor på din webbplats och inkludera länkar till externa webbplatser som har relevanta och användbara resurser för dina kunder.

Slutligen ska du se till att din webbshop har unikt och användbart innehåll. Med Abicart kan du enkelt skapa produktbeskrivningar, blogginlägg, recensioner och annan information som är relevant för din nisch. Genom att skapa innehåll av hög kvalitet kan du öka din synlighet i sökmotorer och hjälpa dig att locka potentiella kunder till din webbshop.

Att starta en webshop med Abicart som e-handelsplattform är ett bra val för att optimera din webshop för sökmotorer. Genom att inkludera relevanta nyckelord och länkar, skapa högkvalitativa

Starta webshop - helt gratis de första 30 dagarna

Inspiration för din egen webshop

Här kan du läsa flera intressanta och inspirerande tips om vad su kan sälja på nätet i din egen webshop.

Läs mer om att starta webshop

Här finns vår egen lilla blogg med inlägg om att starta webshop