Hero Image
Att starta webshop har aldrig varit enklare.
Skapa egen webshop med Abicart - enkelt och billigt!

Att starta webshop har aldrig varit enklare.

Med Abicart får du allt som behövs för att starta, sälja och växa din affärsidé. Behåll fokus på det som skapar försäljning. Vårt erbjudande är enkelt: Funktionerna du behöver för din webshop med fri kundservice och vägledning – till ett riktigt konkurrenskraftigt pris.

Upptäck hur enkelt det är att starta webshop med Abicart

Snygga och säljande butiksteman

Med något av Abicarts färdiga teman är din webshop är snygg från start och redo att ta emot kunder direkt. Du kan givetvis sätta din egen touch och anpassa allt till din grafiska profil. Utformning på sidor, färger, mått och typsnitt - allt kan anpassas i detalj. Och självklart blir din webshop anpassad för både mobil och dator.

Koppla ihop dina system

Integrationer och automation är e-handlarens bästa vän. Abicart har massor av färdiga integrationer mellan din webshop till populära affärssystem, lager- och fraktlösningar, betalningslösningar och analysverktyg. Utöver våra färdiga integrationer har Abicart ett kraftfullt API som möjliggör skräddarsydda integrationer till vilka system som helst.

Användarvänligt och snabbt admin

Textalks drivs av visionen att göra teknik tillgängligt för alla människor. Den visionen inkluderar att webblösningar skall vara enkla att använda för vem som helst, oavsett bakgrund eller bransch. Abicarts admin är pedagogiskt och självförklarande och du är bara ett klick ifrån en tydlig och sökbar manual.

Flest funktioner till bästa pris

Vi vågar påstå att Abicart är en av marknadens mest prisvärda e-handelsplattform. Här ingår alla e-handelslösningar du behöver för att starta egen webshop - för bara några hundralappar i månaden. I priset ingår dessutom support via telefon, chatt eller e-post på svenska från våra engagerade e-handelsexperter.

Pionjärer inom e-handelslösningar

Pionjärer inom e-handelslösningar

E-handel och webshop för alla

Vi startade Abicart med målet att tillgängliggöra e-handel och egen webshop för alla. Abicarts användarvänlighet och pris gör att alla kan starta en egen webshop. Oavsett om du är liten eller stor, kunnig inom webb eller nybörjare har Abicart allt du behöver för att kunna driva en professionell webshop. Betalningslösningar, integrationer, orderhantering, sökmotoroptimering och Google Shopping - allt ingår för att du skall lyckas med din webshop från dag ett. Abicart används av allt från små e-handlare till stora börsnoterade bolag som omsätter hundratals miljoner.

Prova gratis utan förbindelser

Du kan prova att bygga en webshop i Abicart helt gratis och utan förpliktelser. Då kan du själv i lugn och ro botanisera bland Abicarts funktioner och teman. Om du vill ha guidning kan du boka ett digitalt möte med våra erfarna support som kostnadsfritt hjälper dig att komma igång.

När du vill fortsätta och lansera din webshop omvandlar vi ditt demokonto till ett betalande konto. Du kan alltså vara igång på någon dag eller två. Snabbare och enklare kan du inte komma igång med din e-handel och webshop.

Starta webshop