Tydlig prissättning, inga överraskningar

Du tecknar abonnemang för antingen ett år eller ett kvartal. Du förlänger ditt abonnemang själv. Vi har ingen uppsägningstid. Du betalar för den tid som du vill använda Textalk Webshop. Nedan anger vi priserna som din månadskostnad. Du väljer själv om du vill teckna dig för ett år eller kvartal.

Bas

SEK 290 377 / Mån
Prova gratis
  • Obegränsat antal artiklar
  • Valfria betalningslösningar
  • Flera språk och valutor
  • Klarna Checkout ingår
  • Chat- och mailsupport

Plus

SEK 490 637 / Mån
Prova gratis

Starta e-handel snabbt och enkelt

Textalk Webshop är helt kostnadsfritt under hela uppbyggnadsperioden. Du betalar först när du är redo att lansera din webbshop.

Starta webshop

Frågor?

Det är enkelt att starta e-handel. Om du har några frågor hjälper vi gärna till.

Hur lång är abonnemangsperioden?

Du kan teckna kvartals-, eller årsabonnemang. När abonnemanget närmar sig slut kommer en påminnelse om att du behöver förlänga. Du ser den både i admin och din e-post. Vi förlänger inga abonnemang automatiskt. Du betalar bara för den tid du använder Textalk Webshop. Månadskostnaden vi anger ovan är baserad på ett årsabonnemang. Kvartalsabonnemanget kostar lite mer per månad.

Kan jag byta version under pågående abonnemang?

Självklart. Om du byter till en större version räknar vi av det som du redan betalt på det tidigare abonnemanget.

Vilken support ingår?

Support via e-post, chat och forum ingår i alla våra abonnemang. På informationsportalen www.e-handel.info hittar du dessutom svar på alla frågor om Textalk Webshop och e-handel. I PLUS-versionen ingår telefonsupport på vardagar mellan kl. 9-16. Kundtjänst

Behöver jag ett webbhotell?

Nej. Vi driftar din butik i våra egna serverhallar samt med molnbaserade tjänster från Amazon. Du betalar inget extra för att din butik ska finnas tillgänglig på nätet.

Kan jag köpa domän och e-post av er?

Ja, men vi säljer domänregistreringar och e-postkonton som återförsäljare till andra webbhotell. Se vilka partners vi jobbar med här.

Kan man få hjälp med design?

Ja, vi erbjuder flera konsulttjänster. Inte bara för design utan även för sökmotoroptimering, marknadsföring och integrationstjänster. Sedan kan vi även utveckla skräddarsydda funktioner om det skulle behövas.

Tillkommer det någon startkostnad

Nej - inte i Textalk Webshop. För en del tilläggstjänster och integrationer, exempelvis kopplingar till ekonomisystem eller vissa betalningslösningar från någon av våra partners, kan det tillkomma en startavgift. Kontakta supporten om du vill veta mer.

Tillkommer det några andra kostnader?

Vi erbjuder en del tilläggstjänster som kostar lite extra. Sedan tillkommer det kostader för dig som e-handelare beroende på vilka andra lösningar du ansluter till Textalk Webshop. Till exempel betalningslösningar, logistik, affärssystem och andra integrationer. Se vilka vi jobbar med här.

Hur betalar jag?

Vi tar betalt med kort. Det tillkommer inte några kostnader och ditt abonnemang atkiveras direkt.

Kan jag säga upp mitt abonnemang när jag vill?

Ja. Fast du behöver egentligen inte säga upp ditt abonnemang. Slutar du betala avslutas abonnemanget. Vi betalar däremot inte tillbaka avgifter för pågående abonnemang. Om du vill avsluta under en pågående abonnemangsperiod får du helt enkelt vänta tills abonnemanget löper ut och strunta i att förnya det.

Hur kan priset vara så lågt?

Vi har väldigt många kunder. Vi har dessutom väldigt låga driftkostnader. Vi är också osedvanligt bra på det vi gör. Detta gör att våra priser ligger långt under det egentliga marknadsvärdet.

Starta e-handel snabbt och enkelt

Textalk Webshop är helt kostnadsfritt under hela uppbyggnadsperioden. Du betalar först när du är redo att lansera din webbshop.

Starta webshop