Bambora

Låt programmet ta hand om din bokföring

Textalk Webshop har integration till Visma eEkonomi - det kompletta bokföringsprogrammet på nätet som är enkelt och användarvänligt. Det intuitiva gränssnittet gör att du snabbt hittar det du söker och samarbetet med din redovisningsbyrå fungerar smidigare. Även funktioner som påminnelser av viktiga datum och automatiserade avstämningar med internetbanken kommer göra dina arbetsdagar mer effektiva.Kom igång med Visma

Effektivare bokföring

Spara tid och slipp pappershantering på ett tryggt och säkert sätt. Dina fakturor går direkt in i programmet digitalt. Via appen fotar du dina kvitton och de blir till bokföringsunderlag.

Bokföring på autopilot

Genom kopplingen till din bank läser vårt program in alla bankhändelser som bokförs automatiskt. När du lägger in en ny leverantör föreslår programmet det konto som är anpassat för just din bransch.

Samarbeta med din redovisningsbyrå

Gör anteckningar, ladda upp kvitton, stäm av uppgifter och ha en löpande dialog med byrån direkt i programmet. Full koll på ditt företags ekonomi tillsammans med byrån.

Visma eEkonomi, administration 1000 eller 2000

Vår koppling mot Visma fungerar om du använder antingen Visma administration 1000 eller 2000. För att kunna kommunicera med Vismas programvara har vi byggt ett program som gör att din webbutik kommunicerar med din lokala Visma-installation. När du beställer integrationen kan du snabbt ladda ner och installera vår programvara på din dator eller server. Installationsanvisningar finns att tillgå.

För att använda vår Visma-koppling betalar du en startavgift på 1 800 kr och därefter 100 kr per månad utöver grundavgiften för ditt webshopabonnemang. Du kan koppla din butik mot Visma i version BAS och PLUS av vårt system.

Viktigt att tänka på: För att kunna använda ovanstående tjänster krävs det att du har tilläggstjänsten Visma Integration som du beställer av Visma.

Inte valt bokföringsprogram ännu?

Är du fortfarande i undersökningsfasen? Vet du inte riktigt vilket system/program du skall använda dig av för att hantera din bokföring? På Vismas hemsida kan du få en bra överblick av vad som skiljer eEkonomi och Administration åt. Här kan du jämföra bland annat bokföring, försäljning, inköp och lager.