Källor till visdom och klokskap

Vi gör vårt yttersta för att skapa världens bästa e-handels­plattform tillsammans med dig. Tipsa oss gärna om du har idéer på förbättringar.

e-handel.info

Informationsportal med artiklar, videoklipp och guider om allt du behöver veta om att driva webbutik med Textalk Webshop och e-handel.
e-handel.info

Användarforum

Samlad kunskap och erfarenhet från Textalks kunder som byggt tusentals webbshoppar. Här möts handlare med e-handel som vardagssyssla. Kom in :-)
forum.e-handel.info

Chat & telefon

Under kontorstid kan du chatta med vår support i realtid eller ringa oss. Vi hanterar skandinaviska språk och engelska. Välkommen.

Våra partners

Behöver du hjälp med betalningslösningar, affärssystem och logistik? Kolla in vad våra partners erbjuder. Här finns massor att välja på.
Partners

Hjälp med domän?

Vi är återförsäljare av domännamn via Loopia. Kolla tillgänglighet och beställ här . Har du redan en domän? Koppla den hit

Kolla in funktionerna

Vi har byggt hundratals funktioner för att strömlinjeforma din e-handel och ge dig allt du behöver för att skapa världens bästa webshop.
Funktioner

Psst... vill du komma i kontakt med Textalk Media som jobbar med e-tidningar och tidningar för synskadade? Bra :-) gå hit

Kundtjänstens öppettider

måndag - torsdag 09:00 - 11:30 och 12:30 - 16:30
fredag 09:00 - 11:30 och 12:30 - 15:30

Vill du också ha en webshop?

Textalk Webshop är helt kostnadsfritt under hela uppbyggnadsperioden. Du betalar först när du är redo att lansera din webbshop. Och det är billigt då med :-)

Starta webshop