Din webb precis som du behöver den.

Textalk Solutions utvecklar skräddarsydda webbsidor, webbutiker och appar - helt efter dina önskemål.

Kontakta oss

Sveriges förmodligen mest erfarna webbyrå.

Hos oss får du nya kollegor. Vi tar din webb personligt.

Webbyrå

Vi är förmodligen Sveriges mest erfarna webbyrå. Vi bygger allt från enklare hemsidor till stora avancerade webbsystem. Vi är experter på att bygga lättillgänglig webb på bl.a Textalk Webshop och WordPress.

Systemutveckling

Oavsett systemmiljö eller funktioner kan vi hjälpa dig med professionell mjukvaruutveckling. Allt från skärddarsydd webbprogrammering och databaser, till WordPress-plugins och integrationer mellan affärssystem och webshop.

Design

Vi ser till att din webb och dina gränssnitt ser snygga ut, är lättillgängliga och lätta att använda. Vi gör allt från webbdesign till komplett designprofil.

App

Appar och program

Vi bygger skräddarsydda appar för iOS och Android och publicerar dem hos Google och Apple. Vi bygger också program för Windows, Linux och Mac.

Underhåll

Tycker du det är jobbigt att hålla din hemsida uppdaterad? Vi hjälper gärna till med vardagligt underhåll och uppdateringar av din webb. Vi tar gärna en proaktiv roll och håller koll så din webb alltid är perfekt.

Server, drift och webbhotell

Vi vet hur Internet funkar bakom kulisserna. Vi hjälper dig med domäner, e-post, webbserver och lagring - antingen i våra egna serverhallar eller hos en leverantör som du väljer. Molnlösningar med lokal närvaro helt enkelt.

Därför skall du välja Textalk Solutions

Vad vill du uppnå?


Ofta får jag frågan hur mycket det kostar eller hur lång tid det tar att utveckla en teknisk funktion eller en finess på en hemsida. Det är en rimlig fråga till en bransch som ibland kan vara svår att begripa. Men, innan jag svarar på den frågan vill jag alltid veta vad du vill uppnå och varför.


Syftet och ändamål är det viktigaste inom design och teknisk utveckling. På Textalk Solutions vill vi nå dina mål med pragmatiska val av lösningar. Ibland löser vi kanske behovet tillsammans med dig på ett par minuter. Andra gånger behöver vi skräddarsy stora komplexa lösningar med allt från serverlösningar, systemutveckling till webb- och appdesign. Ofta hamnar vi någonstans mittemellan. Eftersom vi jobbat med webb så länge webben har funnits är vi väldigt bra på både behovsanalys och tekniskt genomförande - alltid med dina syften och mål som utgångspunkt.


Därför skall du välja Textalk Solutions.


Rikard Sigvardsson

VD på Textalk

 

Följ oss på Instagram

Kontakta oss och boka ett möte

Vi har kontor i Mölndal och Alingsås. Vi kommer gärna till er om ni så önskar.

Kontakta oss