Loading...

Webshop med Klarna

Låt dina kunder betala med faktura, kort, delbetalning eller internetbank från start. Inga startavgifter eller månadskostnader.

Klarna Checkout innebär enkelhet för dig och dina kunder

Föreställ dig en webshop som du startar på några sekunder och som låter dina kunder handla med faktura, delbetalning, kort och via bank. Föreställ dig också att du inte behöver oroa dig för bedrägerier eller att inte få betalt.

 • När du startar en webshop hos Textalk är din koppling till Klarna etablerad från start. Du har bara ett enda avtal med Textalk, och dina kunder kan välja att handla med det betalningsalternativ som passar dem bäst. Med Klarna i din webshop behöver dina kunder bara ange mejladdress och postnummer för att handla. Du eliminerar även risken att inte få betalt för dina varor då Klarna tar hela bedrageri- och kreditrisken.

  Att ha en koppling till Klarna Checkout i din webshop innebär en enkelthet och en trygghet för dina kunder. Du kommer snabbt att kunna börja sälja dina produkter och utcheckningsprocessen är väldigt smidig. Detta innebär färre övergivna varukorgar och fler försäljningar.

  Med Textalk och Klarna får du en stabil plattform för dina produkter där vi levererar den största och populäraste e-handelsplattformen i Sverige med nästan 4000 webbutiker.

  Prova gratis här

  • Klarna Faktura

   Klarna faktura

   Handla och betala med ett klick. 14 dagars betalning. Oavsett vad som händer får du betalt av Klarna.

  • Klarna delbetalning

   Klarna delbetalning

   Dela upp betalningen i mindre delar och i valfri betalningstakt med Klarna Delbetalning.

  • Klarna kortbetalning

   Klarna kortbetalning

   Handla med kort så som Visa och Mastercard med hjälp av Klarna kortbetalning.

  • Klarna banköverföring

   Klarna banköverföring

   Med Klarna banköverföring kan dina kunder betala direkt via banköverföring. Enkelt och tryggt.

Fördelar med kombinationen Klarna och Textalk i din webshop

 • Betalväxlar du är van vid

  Betalsätten som kunden vill ha

  Med Klarna i din webshop kan dina kunder välja mellan att betala med faktura, delbetalning, kort och bank. Allt detta ingår från start i din Textalk Webshop.

 • Inga fasta avgifter för Klarna med Textalk

  Inga fasta avgifter

  Vi tar inte ut några extra avgifter. Det finns heller inga startavgifter eller bindningstider. Du betalar enbart en individuell transaktionsavgift per köp (max 3,99%).

 • Mobilvänlig webbshop

  Mobilvänlig utcheckning

  Klarna är optimerat för alla plattformar och fungerar väl oavsett om dina kunder använder en mobil, surfplatta eller dator. Hela din webshop är självklart mobilvänlig.

 • Klarna fokuserar på konvertering

  Fokus på konvertering

  Klarna gör det enkelt. Bland annat kan kunder som tidigare handlat med Klarna välja att ha kassan förifylld. Sedan räcker det med ett klick för att genomföra köpet.

 • Riskfritt med Klarna Checkout

  Riskfritt med Klarna

  Med Klarna i din webshop behöver du inte vara rädd för att inte få betalt för dina varor. Klarna tar hela bedrageri- och kreditrisken om dina kunder inte betalar.

 • Mitt klarna

  Självservice

  Dina kunder får tillgång till Mitt Klarna. Där kan de se alla sina fakturor, välja att delbetala dem och hämta hem dem i pdf-format. De kan till och med förlänga betaltiden på dem.

Hör från några av våra kunder

Textalk Webshop passar alla, oavsett storlek eller bransch, med nästan 4000 butiker kan vi garantera detta.

 • Alexandra Bring använder Textalk Webshop

  "Designbyrån J.design, som har hjälpt till med designen på min sida, rekommenderade Textalk. Jag tycker att det funkat väldigt smidigt. Det är skönt med en plattform där allt redan är klart."

  Alexandra Bring / www.bringsportswear.com

 • Pernilla Wahlgren

  "Alla våra bloggläsare har inte haft möjligheten att ta sig till våran butik. Detta resulterade i att efterfrågan av en webshop tillkom jättesnabbt och det har varit succé från dag ett."

  Pernilla Wahlgren / www.minilla.se

Kunder

Starta din kostnadsfria demobutik idag