Loading...

Trygg och säker e-handel

Med en Textalk Webshop kan du vara säker på att känslig information som personuppgifter, kontonummer och företagsdata är helt säker

Trygghet för både dig och dina kunder

 • Trygg och säker e-handel med Textalk Webshop
 • När man startar en webshop finns det mycket att tänka på. En sådan sak är att plattformen man väljer har ett genuint säkerhetstänk. Både det egna företaget samt ens kunder ska känna sig trygga med att känslig information är säker.

  Med Textalk Webshop får du både en säker webbutik för dig som företag där dina kundlistor, produkter och webshop hanteras av väl övervakade och krypterade system samtidigt som dina kunder också kan känna sig trygga med att handla av dig genom att erbjudas säkra betalningsalternativ och säkerhetscertifikat.

  Kom igång med Textalk webshop för en trygg e-handelsupplevelse.

  Prova gratis här

Funktioner för en säker webshop

 • Daglig backup av din webshop

  Daglig backup

  Varje dag sker en backup av alla våra butiker. Detta inkluderar butiksdata så som ordrar, produkter och kundlistor. Skulle något hända har vi alltid en kopia av din butik.

 • Övervakning av systemen dygnet runt

  24/7 monitorering

  För att dina kunder ska kunna handla av dig måste din webshop finnas tillgänglig. Vi har övervakning av alla våra tekniska tjänster dygnet runt och en genomsnittlig upptid på 99.95%.

 • Säker e-handel med kryptering och SSL

  Kryptering och SSL

  All känslig information är per default krypterad och säker (både för dig som e-handlare och kund). För ytterligare trygghet kan du även ladda upp ett eget SSL-certifikat.

 • Eliminera bedrägeri- och kreditrisken med Textalk

  Eliminera bedrägerier

  Klarna Checkout ingår från start i Textalk Webshop. Klarna ser till att du alltid får betalt av dina kunder genom att ta hela bedrägeri- och kreditrisken.

 • Redundans med textalk webshop

  Redundans

  Vi använder flera servrar för lagring av samma information, dubbla fiberlinor samt vår egna dieselgenerator som backup till hela vår serverpark ifall det skulle bli strömavbrott.

 • Mitt klarna

  SMS-notifiering

  Var först med att veta ifall det skulle förekomma en driftstörning, eller någon annan typ av avvikelse med hjälp av notifiering direkt till din telefon via SMS.

Fler anledningar att välja en säker webshop från Textalk

 • Vi vill vara säkra på att du som e-handlare känner dig trygg hos oss. Samtidigt vill vi att dina kunder ska känna sig trygg av att handla i din webbutik. Det finns många e-handlare på internet idag, många av dem är seriösa men tyvärr inte alla och därför känner vi att det är extra viktigt att poängtera värdet i att leverera en säker upplevelse.

  Skulle du ha några som helst funderingar kring säkerhet, hur vi arbetar, vad du kan göra eller om du behöver hjälp med att uppfylla kraven på någon av certifieringarna som finns på marknaden så är vi enbart ett mail eller telefonsamtal iväg.

  Vi finns här för att hjälpa dig bli en e-handelssuccé.

  Kontakta oss

  • Många års erfarenhet
   Textalk har funnits sedan 1979. Vi var en av de första i Sverige på internet och har utvecklat produkter inom webb och e-handel i många år.
  • Stabilt och växande bolag
   Det går bra för oss på Textalk. Förra året utökade vi med 18 nyanställningar och det ser inte ut att stanna upp i denna utvecklingen.
  • Betala först när du vill börja sälja
   Det kostar inget att starta en webbshop hos oss. Du får arbeta på den fritt i 30 dagar med fri support. Betala först när du börjar sälja dina produkter.
  • En tryggare upplevelse ökar försäljning
   Genom att erbjuda dina besökare en trygg upplevelse är chansen till konvertering större. Utöka gärna med en e-handelscertifiering från trygg e-handel.

Hör från några av våra kunder

Textalk Webshop passar alla, oavsett storlek eller bransch, med nästan 4000 butiker kan vi garantera detta.

 • Alexandra Bring använder Textalk Webshop

  "Designbyrån J.design, som har hjälpt till med designen på min sida, rekommenderade Textalk. Jag tycker att det funkat väldigt smidigt. Det är skönt med en plattform där allt redan är klart."

  Alexandra Bring / www.bringsportswear.com

 • Pernilla Wahlgren

  "Alla våra bloggläsare har inte haft möjligheten att ta sig till våran butik. Detta resulterade i att efterfrågan av en webshop tillkom jättesnabbt och det har varit succé från dag ett."

  Pernilla Wahlgren / www.minilla.se

Starta din kostnadsfria demobutik idag