Loading...

Utöka med näthandel

Nå nya marknader, håll dig konkurrenskraftig och sälj till trogna kunder på annan ort.

Vi hjälper dig att ta din fysiska butik ut på nätet

 • Utöka din fysiska butik med näthandel
 • Driver du en fysisk butik idag och går i tankarna att nå nya marknader och platser som annars är svårtillgängliga? Då är näthandel ett logiskt nästa steg. Det finns många fördelar med att starta näthandel, dels ökar du din kundkrets från närområdet till hela världen. Det blir också mer och mer vanligt och genom att öppna en internetbutik ser du till att hålla dig konkurrenskraftig gentemot dina konkurrenter.

  Med Textalk som partner behöver steget från fysisk butik till näthandel inte vara krångligt. Vi ger dig alla verktyg du behöver för design, order- och produktadministration, marknadsföring, betalningslösningar, frakt och leverans.

  Prova gratis här

Koppla ihop din fysiska butik med din nätbutik

 • Betalväxlar du är van vid

  Använd samma betallösning

  Med Textalk Webshop förenar vi din fysiska butik med din näthandel. Använd samma betallösning som du använder i din butik även på nätet och håll koll på lager och sortiment.

 • Integrera Textalk Webshop med populära affärsystem

  Integrera dina affärssystem

  Integrera din nätbutik med populära affärsystem såsom Visma, e-conomic och Mamut och få fullständig kontroll över din försäljning, både på nätet som i butik.

 • Köp på nätet, hämta i butik

  Köp på nätet, hämta i butik

  Skapa starkare relationer med dina trogna kunder genom att erbjuda upphämtning av köpta produkter och återlämning av varor i din fysiska butik.

 • Integrera till tredjepartssystem med Textalk API

  Textalk API

  Integrera till ytterligare tredjepartssystem, bygg egna integrationer, justera lagersaldo, automatisera uppdateringar och beställningar med Textalks egna API.

 • Väx med Textalk webshop

  Ett system att växa med

  Vi begränsar varken trafik eller produktutrymme i din nätbutik. Detta innebär att du kan växa med din butik i samma takt som din försäljning ökar utan att oroa dig för högre kostnad.

Fler anledningar att välja Textalk som leverantör för din näthandel

 • Ta steget mot omnihandel genom att förena din fysiska butik med en näthandel hos oss på Textalk. Kunderna vill ha valmöjligheter och att erbjuda kunden möjligheten att se över ditt produktutbud på nätet är numera en självklarhet jämfört med för några år sedan.

  Vissa kunder ser gärna över ditt utbud i lugn och ro hemma för att sedan handla i din butik, andra ser och provar produkter i din butik men beställer sedan på nätet. Ju fler kanaler du kan erbjuda dina kunder, ju högre serviceupplevelse får kunden och du får både nöjdare kunder och ökad försäljning.

  Gör som någon av våra nära 4000 kunder och kom igång med en nätbutik från Textalk idag.

  Har du fler funderingar?

  Kontakta oss

  • Många års erfarenhet
   Textalk har funnits sedan 1979. Vi var en av de första i Sverige på internet och har utvecklat produkter inom webb och e-handel i många år.
  • Stabilt och växande bolag
   Det går bra för oss på Textalk. Förra året utökade vi med 18 nyanställningar och det ser inte ut att stanna upp i denna utvecklingen.
  • Betala först när du vill börja sälja
   Det kostar inget att starta en webbshop hos oss. Du får arbeta på den i 30 dagar fritt med fri support. Betala först när du börjar sälja dina produkter.
  • Personlig service
   Vi vill finnas där för dig. Därför kan du alltid höra av dig om du har funderingar eller frågor. Vi har gjort detta länge och vill använda vår erfarenhet till att hjälpa dig.

Hör från några av våra kunder

Textalk Webshop passar alla, oavsett storlek eller bransch, med nästan 4000 butiker kan vi garantera detta.

 • Alexandra Bring använder Textalk Webshop

  "Designbyrån J.design, som har hjälpt till med designen på min sida, rekommenderade Textalk. Jag tycker att det funkat väldigt smidigt. Det är skönt med en plattform där allt redan är klart."

  Alexandra Bring / www.bringsportswear.com

 • Pernilla Wahlgren

  "Alla våra bloggläsare har inte haft möjligheten att ta sig till våran butik. Detta resulterade i att efterfrågan av en webshop tillkom jättesnabbt och det har varit succé från dag ett."

  Pernilla Wahlgren / www.minilla.se

Starta din kostnadsfria demobutik idag