Loading...

Marknadsför din webshop

Textalk webshop innehåller mängder av funktioner för att driva nya besökare till din webshop, belöna lojala kunder och visa upp dina nya varor.

Se till att dina produkter och ditt varumärke syns genom att marknadsföra din webshop

 • Marknadsför din webbutik
 • Vi vill inte att din webshop ska vara världens bäst bevarade hemlighet. Vi vill att du ska synas och locka kunder. Därför har vi lagt mycket energi på att skapa verktyg som förenklar din digitala exponering.

  Med en Textalk Webshop har du möjligheten att marknadsföra dina produkter genom fler olika kanaler till både nya och befintliga kunder. Vi har även sett till att du enkelt kan hantera partners som bidrar till din försäljning med ett provisionsbaserat system.

  Oavsett om du enbart har en webshop eller kombinerar digital försäljning med en fysisk butik vinner du mycket på att aktivt arbeta med integrerad marknadsföring i flera kanaler.

  Prova gratis här

Driv trafik till din webshop

Dominera sökmotorerna, bli hittad på prisjämförelsesajter och dela med dig av nyheter med nyhetsbrev.

  • SEO för din e-handel

   Sökmotoroptimering

   Se till att dina besökare hittar till din webshop. Textalk Webshop är byggd med SEO i åtanke och erbjuder mängder av verktyg för att hålla dig på toppen av sökresultatet.

  • Prisjämförelse

   Prisjämförelsesajter

   Lista dina produkter på populära prisjämförelsesajter så som pricerunner och prisjakt. Vi erbjuder enkel artikelexport så att du snabbt kan få listat dina produkter.

  • Sociala Medier

   Sociala medier

   Sociala medier är ett billigt och effektivt sätt att nå ut till potentiella kunder. Med vår integration kan dina besökare gilla, dela och rekommendera dina produkter.

 • trafikdrivande - hero - bg trafikdrivande hero top Hero - mobile - trafik

Skapa kundlojalitet

Ge dina trogna kunder möjligheten att bli ännu nöjdare med relationsskapande marknadsföringsverktyg.

 • Hero: lojalitet - bakgrund Hero: Lojalitet front Mobil lojalitet
  • Rabattkoder och presentkort

   Rabattkoder & presentkort

   Erbjud dina besökare olika rabatter och presentkort. Vi stödjer allt från fri frakt över ett visst köpbelopp, extrapriser, fasta och procentuella rabatter till kund- och affiliatespecifika koder.

  • Affiliate

   Inbyggt affiliate-system

   Låt kunder och partners agera affiliates åt dina produkter och få provision på all trafik som leder till köp med vårt inbyggda affiliate-system.

  • Nyhetsbrev med Textalk Webshop

   Nyhetsbrev

   Skapa riktade nyhetsbrev baserat på segmenterade kundgrupper och håll dina kunder och besökare uppdaterade med dina senaste nyheter, erbjud rabatter och påminn om utförsäljningar.

Fler anledningar att välja en webshop från Textalk

 • För att lyckas med din marknadsföring som e-handlare är det bra att tänka på helheten. Att enbart envända sig utav vissa specifika kanaler som exempelvis e-mail eller sökmotoroptimering utan att tänka på hela köpupplevelsen är att skjuta sig i foten. Det finns kanaler som är bra på att dra in trafik, sedan finns det kanaler där man kan visa upp sig för att etablera återkoppling och varumärkesbyggande. Vad händer om man driver in massa trafik utan att ha funderat på att leverera en bra upplevelse när besökaren väl kommer till din sida? Jo det blir inte lika många köp som det skulle kunna bli.

  Med en webshop från Textalk har du verktygen för att skapa en bra marknadsföringsmix samtidigt som du kan ge dina kunder en perfekt köpupplevelse inne i webbutiken.

  Vill du ha fler tips på hur du kan arbeta med marknadsföring på bästa sätt?

  Kontakta oss

  • Många års erfarenhet
   Textalk har funnits sedan 1979. Vi var en av de första i Sverige på internet och har utvecklat produkter inom webb och e-handel i många år.
  • Stabilt och växande bolag
   Det går bra för oss på Textalk. Förra året utökade vi med 18 nyanställningar och det ser inte ut att stanna upp i denna utvecklingen.
  • Betala först när du vill börja sälja
   Det kostar inget att starta en webbshop hos oss. Du får arbeta på den fritt i 30 dagar med fri support. Betala först när du börjar sälja dina produkter.
  • Komplett webbutik med stora möjligheter
   Du får en komplett webbutik med obegränsat utrymme. Vi arbetar även kontinuerligt med att uppdatera våra butiker med nya funktioner och teman..

Hör från några av våra kunder

Textalk Webshop passar alla, oavsett storlek eller bransch, med nästan 4000 butiker kan vi garantera detta.

 • Alexandra Bring använder Textalk Webshop

  "Designbyrån J.design, som har hjälpt till med designen på min sida, rekommenderade Textalk. Jag tycker att det funkat väldigt smidigt. Det är skönt med en plattform där allt redan är klart."

  Alexandra Bring / www.bringsportswear.com

 • Pernilla Wahlgren

  "Alla våra bloggläsare har inte haft möjligheten att ta sig till våran butik. Detta resulterade i att efterfrågan av en webshop tillkom jättesnabbt och det har varit succé från dag ett."

  Pernilla Wahlgren / www.minilla.se

Starta din kostnadsfria demobutik idag