Om Oss

Har du önskemål om design och utveckling som sträcker sig utöver Textalk Webshop's standard?

Textalk Webshop Konsult finns till för dig som vill skräddarsy din webshop och anpassa den efter dina specifika behov. Vi har i Textalk Webshop Konsult samlat medarbetare med kompetens inom systemutveckling samt grafisk design och formgivning.

Vi kan utveckla verktyg och funktioner som passar ditt försäljningskoncept och finns här för att hjälpa dig bli mer lönsam i din verksamhet. Det kan röra sig om en koppling till ett annat system, en funktion som fångar kundens uppmärksamhet eller varför inte ett verktyg som visar upp dina produkter på ett helt unikt sätt?

Vi kan ge din butik en ny design. Allt från att uppdatera och justera din befintliga design till att skapa en helt ny och unik och alltid med fokus på användarvänlighet och konvertering. Vi skapar en design utifrån dina behov och hur du vill exponera ditt varumärke.

Tveka inte! Kontakta oss på Textalk Webshop Konsult så diskuterar vi möjligheterna för att möta just dina behov.

Vår Arbetsprocess

Steg 1. Konsultation

Vi anser att ett lyckat projekt börjar med att skapa förutsättningana för ett bra samarbete. Vid första kontakt vill vi diskutera, lära känna dina behov och lägga grunden för arbetets slutreslutat. Tillsammans går vi igenom syfte och målsättning så vi kan ta fram rätt koncept för att hjälpa er nå dina mål.

Steg 2. Arbetetet

Vi jobbar efter en plan som vi gemensamt tagit fram. Det är viktigt för oss att vi håller kontinuerlig kontakt genom hela processen med regelbunden avstämning så att alla i projektet blir informerade om vilka prioriteringar som görs och att att du känner dig delaktig genom hela arbetet.

Steg 3. Lansering

Vi vill att du ska känna dig trygg i överlämningen av projektet och ger dig efter avslutat ärenede en introduktion i hur du administerar. Med den kod och de funktioner vi utvecklar vill vi att du ska känna dig trygga med att allt fungerar som tänkt. Vi lanserar tillsammans ett resultat som vi båda är nöjda med. Är du nöjd, är vi nöjda.