Loading...

Vill du byta e-handelsplattform?

Migrera din nuvarande e-handelslösning till en Textalk Webshop med våra importverktyg.

Är det dags att byta e-handelsleverantör?

Har inte din nuvarande e-handelsplattform alla funktioner du behöver? Kan du inte växa med din nuvarande leverantör? Vill du ha personlig och engagerad kundsupport? Kanske är det dags att flytta?

 • Det finns många anledningar till varför e-handlare väljer att byta e-handelslösning. Det kan vara att man är påväg att växa ur det nuvarande systemet, att leverantören inte tillhandahåller de funktioner du efterfrågar, att systemet inte utvecklas med marknadens krav eller att det helt enkelt är för dyrt.

  Oavsett vad som fått just dig att se dig om efter en ny leverantör står vi på Textalk redo att hjälpa dig. Vi erbjuder Sveriges mest prisvärda e-handelsplattform som används av närmre 4000 e-butiker. Hos oss får du en e-handelslösning att växa med och som följer utvecklingen på marknaden. Dessutom ger vi dig flest funktioner för pengarna.

  Vi vill självklart att du ska vara nöjd med oss som leverantör, därför uppmanar vi dig att jämföra oss med våra konkurrenter. Det viktiga för oss är att du känner en trygghet i att välja oss som e-handelsplattform och svarar gärna på alla frågor som du kan tänkas ha. Oavsett om du är kund eller inte ingår alltid fri support. Så hör av dig om det är något du undrar över.

  • Utvärdera e-handelsplattform

   Börja med att utvärdera

   När du byter e-handelsplattform är det viktigt att du får det du söker. Hos Textalk startar du en kostnadsfri demobutik som du kan utvärdera under obegränsad tid.

  • Importera till Textalk Webshop från vilken plattform som helst

   Migrera din butik

   Om du väljer att gå vidare med oss kan du enkelt migrera din nuvarande butik till vår med våra importverktyg.

  • Textalk Integrationer

   Tillval

   Saknar du någon tjänst? Vi har en lång lista på tillval och kopplingar. Dessa väljer du innan lansering.

  • Aktivera din webshop

   Aktivera

   Aktivera när du är klar. Det är först nu du börjar betala för din webshop och kunder kan börja handla av dig.

En komplett e-handelsplattform med mängder av funktioner

 • Importera till Textalk Webshop från vilken plattform som helst

  Byt från vilken plattform som helst

  Att flytta din e-handel behöver inte vara krångligt. Vi erbjuder import av din butiksdata i flera filformat och kan därför stödja flytt oavsett vilken plattform du har idag.

 • Integrera Textalk Webshop med populära affärsystem

  Integration till populära affärsystem

  Integrera din webshop med populära affärsystem såsom Visma, e-conomic och Mamut och flytta över information om dina produkter direkt och smidigt till Textalk Webshop.

 • Hjälp med migrering till textalks e-handelsplattform

  Personlig assistans vid migrering

  Vi hjälper dig att flytta din webshop till oss. Oavsett om du bara vill ha vägledning eller praktisk hjälp med hela processen så är det bara att kontakta vår kundsupport.

 • Integrera till tredjepartssystem med Textalk API

  Textalk API

  Integrera till ytterligare tredjepartssystem, bygg egna integrationer, justera lagersaldo, för över artiklar och beställningar med Textalks egna API.

 • Väx med Textalk webshop

  Ett system att växa med

  Vi begränsar varken trafik eller produktutrymme i din e-butik. Detta innebär att du kan växa med din butik i samma takt som din försäljning ökar.

 • Behåll ditt länkvärde vid flytt med 301

  Behåll ditt länkvärde med 301

  För att inarbetade sidor och länkar som driver trafik inte ska tappa ranking hos sökmotorerna hjälper vi dig att dirigera om dina sidor med 301.

Hör från några av våra kunder

Textalk Webshop passar alla, oavsett storlek eller bransch, med nästan 4000 butiker kan vi garantera detta.

 • Alexandra Bring använder Textalk Webshop

  "Designbyrån J.design, som har hjälpt till med designen på min sida, rekommenderade Textalk. Jag tycker att det funkat väldigt smidigt. Det är skönt med en plattform där allt redan är klart."

  Alexandra Bring / www.bringsportswear.com

 • Pernilla Wahlgren

  "Alla våra bloggläsare har inte haft möjligheten att ta sig till våran butik. Detta resulterade i att efterfrågan av en webshop tillkom jättesnabbt och det har varit succé från dag ett."

  Pernilla Wahlgren / www.minilla.se

Starta din kostnadsfria demobutik idag