Spector Photo Group

Information

För Spector Photo Group har vi utvecklat program som deras kunder använder när de skall utforma och beställa digitala fotoprodukter såsom fotoböcker, fotoagendor, fotokalendrar mm. Alla beställningarna skickas via nätet eller DVD.

Vi har också utvecklat programvara som Spector använder för att definiera och designa sitt utbud av digitala fotoprodukter. Vi har dessutom tagit fram ett webbaserat kundtjänstsystem som deras HelpDesk använder när de betjänar sina kunder.

Spector, med säte i Belgien, är en mångsidig koncern inom fototjänster, hemelektronik och ecommerce. Spector har verksamhet i 15 europeiska länder med 1000 anställda. I Belgien driver Spector landets största e-handelsföretag. Varumärket ExtraFilm finns inom Spector Photo Group.

ExtraFilm

Bilder på CD/DVD

Textalk har utvecklat programvara för ExtraFilms produkt Bilder på CD/DVD. Vi har levererat en helhetslösning med programvara för både CD-produktion i ExtraFilms labb samt programvara för slutkunden.

Digital printflow

Vi har levererat programvara för ExtaFilms digitala printflöde. I programvaran ingår orderregistrering, produktion av beställning och avrapportering.

Vykort från mobilen

Textalk har utvecklat den programvara som ExtraFilm använder för tjänsten Vykort från mobil. Med hjälp av en kameratelefon skickar man sin bild till ExtraFilm som skriver ut den på riktigt fotopapper och skickar den per post till mottagaren.

ExtraFilm Hemma

På uppdrag av ExtraFilm har Textalk har utvecklat ExtraFilm Hemma som är ett program för att redigera, katalogisera och beställa framkallning av digitala bilder. Startpaketet gör det enklare för dig att beställa framkallning av dina digitala bilder. Installera programmet på din PC så kan du även ta bort röda ögon, beskära och rotera bilderna. Beställ programmet på

spector_logo

AVDELNING

Textalk Konsult