Här finner du rätt kompetens för ditt webbprojekt

På Textalk Konsult har vi arbetat med webb- och systemutveckling sedan 1990-talet. Genom åren har vi skapat många spännande projekt - allt från processtyrning i fabriker, bildbehandlingsprogram i windows och mac, telefonväxlar och avancerad webbprogrammering. Behöver du en teknisk lösning - så har vi rätt kompetens att erbjuda dig.

Webbutveckling

Textalk Konsult ligger bakom hundratals skräddarsydda och framgångsrika webblösningar. Vi har varit verksamma sedan webbens begynnelse och är kända för att alltid anamma det senaste inom tekniska lösningar.

Vår erfarenhet och breda kompetens möjliggör att vi alltid kan föreslå den bästa och mest prisvärda lösningen för att uppfylla våra kunders önskemål.

 

Webbdesign och grafisk formgivning

För oss handlar webbdesign om så mycket mer än form och färg. Våra designers arbetar därför nära våra utvecklare där de tillsammans, med hjälp av genomtänkt interaktionsdesign skapar fantastiska användarupplevelser med tydliga och lättnavigerade gränssnitt.

Att slutprodukten presenteras med en modern, professionell design är en däremot en självklarhet.

Läs mer

 

Systemutveckling

Det kanske låter kaxigt, men inom systemutveckling kan Textalk Konsult bistå med rätt kompetens oavsett uppdrag. Genom åren har vi utvecklat allt från processtyrning i fabriker till bildredigeringsprogram för Windows och Mac. Vi har byggt SIP-telefonilösningar i Asterisk och programmerat robotar för storskalig medieproduktion.

Vi har också byggt fakturasystem med direktkoppling till bankgirocentralen och en webbaserad upload manager som används av skivbolag världen över. Vi är ett teknikdriver företag helt enkelt, och så kommer det förbli.

Läs mer

 

Systemintegration

Med erfarenheter, främst ifrån den egna e-handelsplattformen Textalk Webshop har vi genom åren etablerat spetskompetens inom kopplingar mot betalningslösningar, leverantörsdatabaser, logistikföretag och affärssystem.

Textalk Konsult hjälper dig att effektivisera dina arbetsflöden med hjälp av avancerade systemintegrationer och kopplingar.

Läs mer

Kontakta oss så berättar vi mer

Klicka här!